Проект ХАОС

01.06.2016 г.

01.08.2016 г.

Леле, много време съм се мотал. Два месеца, ужас…
Ами моя си е вината, признавам си го. Изобщо не бях предвидил, че през целия юни и първата седмица на юли няма да имам време за избор на разкази покрай пътувания, изпити, работа, писане в блога (поне с това бях повече или по-малко готов предварително), от време на време хранене и спане, а останалите общо шест-седем часа бяха посветени на личен живот. Това донякъде ме оправдава.
Нищо не оправдава обаче следващите последвалите две юлски седмици на мързел и отлагане на търсенето. За тях поемам цялата отговорност и ще се накажа подобаващо. Няма да пия бира цяла седмица, това ще бъде. Да, знам, че е ужасно тежко, но го заслужавам и ще си изтърпя присъдата безропотно.
Междувременно желая да споделя успеха си в намирането на разказите, които смятам, че биха могли да влязат в сборника. Разделил съм ги условно на шест категории с по четири заглавия; който няма проблеми с умножението, веднага е получил двадесет и четири разказа. Идеята ми е да напиша и по още едно произведение за всяка категория. За да е по-лесно да си представиш всичко (кого лъжа; заради собственото си улеснение го правя), предлагам следното примерно съдържание, което абсолютно несъмнено ще претърпи няколко изменения до окончателния си вид:

РАЗКАЗИ

1. Хаотичности

Въпроси
Изтичане
Кой
Тласък
Пети разказ

2. Родаризми

Грешка
Рисунки
Сън
Чернобял
Пети разказ

3. Фантасмагории

Камък, ножица, хартия
Олимп
Остров
Отдих
Пети разказ

4. Смехавици

Епично
Служител
Списание (18+)
Четиристишия
Пети разказ

5. Плачовщини

Лъжец
Падащи звезди
Пристрастен
Цвете
Пети разказ

6. Влюбеници

Гравитация
Дъжд
Желание
Разкъсан
Пети разказ

СТАЯ

За момента това е всичко, което мога да покажа като прогрес по Проект ХАОС (името би трябвало да ми е омръзнало вече, но ни най-малко не е). Нямам план за действие, така че ще започна да редактирам с темпо минимум един разказ на седмица, а ако през това време ми хрумне идея за петия разказ в която и да е категория, ще се постарая да я развия възможно най-добре. Ще гледам да държа в течение проявилите интерес, но на този етап едва ли бих допълвал страницата на проекта по-често от веднъж месечно.
С оглед на това ти пожелавам да оползотвориш остатъка от лятото си. Очаквай следващото включване по темата за сборника през септември.

Напиши ми нещо!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Върни ме до:
Чете ми се:

Ако го направиш, ще ти напомням за ново съдържание. Въведи e-mail адреса си в полето долу, натисни бутона и после провери пощата си за потвърждаване. Няма да те спамя повече от веднъж седмично, обещавам.

Искаш ме за приятел?

Виж, поласкан съм, наистина. Засега обаче мога да ти предложа единствено да ме последваш на поне едно от изброените тук места:

1-facebook_logo 2-twitter_logo 3-google+_logo 4-instagram_logo 5-soundcloud_logo

Кратки хаотизми:
Когато не пиша:
Сватбено. :) #WeddingBells Малко по-арт да го докараме. :D #TBT I whispered underneath my breath... #EdSheeran #Perfect "I'm okay with it. It's the right thing." #SupermanUnchained Първата ми разходка. :D #TBT Red eyes, take warning. #DailyRandomness С малко закъснение за рождения ден, но пак е добре дошла. :) #JayKristoff #Nevernight Не е предпочитаният от мен Хамилтън, но и на този съм доволен. :D #MonsterEnergy Отис и Томас. :D #BFFs Космическата котка те гледа и иска да подуши мислите ти. :D #Caturday По случай днешния празник. :) #TBT Но ще ме подмлади ли? Какво? Само духом? Е, добре. :D #Пиринско #МладоПиво Да поомешим малко жанрове! #ScottWesterfeld #LeviathanSeries Когато те четат по-добре от теб самия. :) #ПощенскаКутияЗаПриказки #ЖивкоДжуранов #Нелогично Когато Скалзи те препоръчва, няма как да те пропусна. :) #PaoloBacigalupi #TheWaterKnife Спойлер за след около два месеца. :D #WarForThePlanetOfTheApes #PlagueInc Когато не можеш да заспиш, но поне имаш място за краката. #LittleThings Тия нива, значи... :D #Megaminx
Из библиотеката ми:
Имаш смартфон? Виж как изглежда блогът на него!
%d bloggers like this: