Запознанства (18+)

Запознах се с нея на концерт на открито. Беше първото ми сексуално изживяване. Получи се като във второкласно порно: бях млад и неопитен, а тя по-възрастна и на лов за пресен дивеч. Още се сещам как я видях да разделя тълпата пред себе си. Приличаше на пантера в прилепналата по стегнатото тяло черна тениска, със самоуверена походка и едва забележима агресия в очите. Уж отидохме за бира, а се измъкнахме незабелязани и го направихме в парка, едва на петдесетина метра от сцената и публиката. На раздяла ми сподели, че се радва, задето е станала част от моята история. После изчезна. Ако не беше тя, щях да остана девствен до гроб, убеден съм. На нея дължа успеха си с жените.

***

Запознах се с нея в една от най-лошите вечери в живота ми. Бях наскоро зарязан, ужасно депресиран и изобщо не исках да съм навън, но приятелите ми ме бяха завлекли напук на настроението ми от страх да не си причиня нещо. Тя седна при мен на бара; не помня какво ми каза, но изведнъж се раздрънках за всичко: за бившата, за изневярата ѝ, за това, че съм нещастен… Тя само ме хвана за ръката и ме погледна със зелените си очи. Тръгнахме си, качихме се в такси, не продумахме нито веднъж до апартамента ми. Преди да се съблече каза, че няма да я видя пак след тази нощ. Нощта беше прекрасна. На сутринта обясни, че минава по-лесно, когато човек знае, че краят идва. Беше права.

***

Зъпузнах съ с нея идьин път кът‘ излизъх с ъвьерити. ‘Начи, аз пу принцип мно‘о си ги бройкам, шот‘ ней кът‘ дъ съм не‘къв сух мъняк – ни знам някуй ут пузнатити ми дъй по-нъцепин ут мьен и пръчкити зътуй ми съ кефят, шот‘ кът‘ мъ видят и си мислят, чи зъ дъ съм тъкъв, ‘начи сигурну имъм мно‘о лев зъ хапу‘е ли, зъ к‘о ли. Тъй дье, уная пичкъ ми беши яку нъвитъ, нъпра‘у си дуйдье и ми гу викъ. Ни щялъ дъ съ зънима‘а с ньещу сирьозну, пък аз тъй най мий яку. Убачи, льееек… К‘о мъ нъпра‘и та‘а, просту… Кът ми съ мьетна, кът мъ проснъ пу гръб, кът мъ зъприпускъ, ‘начи, ей зътуй си имъм утдьелни дньи зъ мускулнити групи. Саму зъръд нея мъй буляло тялуту слид ибанье.

***

Запознах се с нея в антракта на „Кармен“ преди седем месеца. Ерудираността ми не представлява пречка за по-романтичния компонент на натурата ми: разпознах в тази жена не само интелектуален, но и душевен еквивалент в рамките на единствен кратък разговор. Когато операта приключи, ние се намерихме отново с идеята да се насладим на взаимната си компания. Малките часове ни завариха в моя дом, забравили за виното и разпалената дискусия на тема европейско кино. Потънали един в друг, ние се носехме из етера, сякаш извън непреклонността на времето, докато не ни раздели изгревът. Уви, спътницата ми се оказа еднократен каприз на съдбата, който обаче трудно ще забравя.

***

Запознах се с нея по време на експерименталната ми фаза. Отдавна бях решила, че искам да опитам с жена, но не знаех откъде да започна. Тя обаче улесни процеса и сама дойде при мен онази вечер в клуба. Огледа ме така изпитателно, че се притесних. После се наведе към мен и каза, че е намерила това, което търси, стига да съм била съгласна да бъда открита. От всеки друг тези думи биха прозвучали гнусно, но начинът, по който се изляха от устата ѝ без капка цинизъм, беше причината да я последвам. Макар за една нощ, не мога да опиша случилото се само като секс. Тя се свърза с мен и ми показа през своя опит колко малко познавам самата себе си. Винаги ще ѝ бъда благодарна за това.

***

Запознах се с нея по време на експерименталната ми фаза. Отдавна бях решил, че искам да опитам с жена, но не знаех откъде да започна. Приятелите ми ме бяха взели на подбив, някой дори беше изтърсил, че им обръщам гръб, при това не по хубавия начин. Какво да ви кажа, гей или не, глупакът си е глупак. Числя и себе си към сентенцията, защото опитах да флиртувам с нея така, както съм виждал да правят хетеросексуалните. Веднага ме разкри. Извиних ѝ се и разказах набързо защо съм постъпил така, а тя само се усмихна загадъчно. Половин час по-късно бяхме у тях и за първи път усетих женско тяло. Хареса ми. Не толкова, че да сменя отборите, но да, определено беше специално.

***

Запознах се с нея, когато се нуждаех само от секс и нищо друго. Бях ядосана, това е. Ядосана на себе си, ядосана на жените, с които съм била преди, ядосана на любовта и постоянните ѝ извинения да не стигне до мен. Разочарование след разочарование. Но тя беше различна. Нещо в нея ме накара да преосмисля взетото решение. В самото начало тя ми каза, че ще се разделим и че не можем да попречим на финала. Обеща ми обаче, че когато моментът настъпи, ще съм отново цяла. След три месеца изпълни обещанието си. Взе ме в ръце като натрошена порцеланова кукла и сглоби парчетата. Пукнатините ми се виждат, но мога да ги приема. Те ще ми напомнят за нея и за доброто в хората.

***

Запознах се с нея много отдавна. Аз бях момче на път да стане мъж, тя все още не беше станала жената, която изгубих. Години след края на връзката ни вече знам каква е била причината: тогава и двамата искахме и изисквахме твърде много един от друг. Не можехме да бъдем заедно, не и когато не бяхме готови да спрем с преструвките и да се разкрием като най-обикновени и уплашени хора. Един ден тя си тръгна, без да ми каже нищо. Оттогава насам съм я виждал само веднъж. Изглеждаше докосната от времето, но от това само се беше разхубавила. Имаше същото стройно тяло, същите зелени очи, същата мистериозна усмивка. Стори ми се щастлива. Надявам се наистина да е била.

***

Запознах се с нея след като си бях помислила, че това никога няма да се случи. Преди това я бях виждала многократно, всеки път с различен човек и различен външен вид. Толкова е умела в това да си придаде десетки видове излъчване: само с промяна в гардероба и два-три ненатрапващи се стила на гримиране е способна да мине за всичко от заклета купонджийка до срамежлива наскоро омъжена жена.
Първоначално дори не забелязах, че е един и същи човек. Издадоха я жестовете. Пали цигарата си с характерна чупка в китката, примигва определен брой пъти, когато се усмихва на някого, слага ръката си върху чужда с пръстите първо върху кокалчетата, а после ги приплъзва нагоре. Не се имам за супер наблюдателна, но подобни неща имат навика да ми правят впечатление. А тя несъмнено е впечатляваща. Всеки ще я забележи още с пристигането ѝ, независимо каква роля изпълнява тази вечер. Веднъж решила да си тръгне с някого, тя ще открие нещото, което му харесва и ще го въплъти в ролята си. Различна за всеки или всяка, но еднакво добра за тях.
Накрая мистерията, витаеща около нея, ме заплени. Нямаше конкретна причина, която да предизвика интереса ми; по-скоро съвкупността от всичко, което бях успяла да отгатна за нея, беше поводът да седна до нея един път в опит да разбера що за човек е. Но тя остана неразгадаема. Предложи ми образ, който не бях виждала преди. Разсеяна, вятърничава, минаваща безцелно от тема в тема. С мен разговаряше хамелеонът, а не човекът. Казах ѝ с какво я сравнявам, а тя ми се усмихна с красивите си зелени очи. Да, само с тях. Не съм виждала по-изразителен поглед. После ми каза следното:
– Знаеш ли, хората вярват, че хамелеонът мени цвета си, за да се скрие, но това не е напълно вярно. Люспите му се променят според настроението. Така той сигнализира в различни ситуации какво може да се очаква от него. Аз правя точно това. Не се опитвам и никога не съм се опитвала да се скрия от никого. Аз искам да бъда изцяло открита с човека, когото пожелая да допусна до себе си. Затова показвам на всеки свой партньор каква мога да бъда с него или с нея. Повечето хора обаче не са готови за това. Цялата социална хореография, която ни се налага да следваме, за да се движим напред, е нещо ужасяващо за човека, който не умее да долови ритъма ѝ. Хората в по-голямата си част се страхуват от новите запознанства, защото не усещат ритъма и се боят да не объркат стъпките. Затова пропускам този етап и преминавам към това, което желая.
– А какво желаеш? – попитах я аз.
– Момента. Момента на истина, съдържащ се в погледа на човека, с когото съм. Хората са най-лесни за разпознаване след оргазъм. Забравили са преструвките, отвели ги до леглото ти, образа, с който искат да те впечатлят. Виждаш ги такива, каквито са в действителност. Когато лежите един до друг, не просто голи, но и разголени, когато се гледате в очите без страх, когато не желаете този момент да си отиде, тогава и двамата сте истински. Имала съм такъв човек до себе си. Знам що за момент е този. Сега търся друг и няма да спра, докато не го получа. Това желая. А понякога… понякога просто ми се прави секс. Не всичко трябва да е сложно, запомни това.
Жената се изправи и си тръгна. Повече не я видях след онази вечер, но не съм я и търсила. Сега знам за какво и кого да се оглеждам. И нямам търпение да се запознаем.
Advertisements
Относно

Ама какво, и тук ли трябва да пиша?! Че за какво си играх да попълвам страницата "За мен"?!

Tagged with: , , , ,
Публикувано в Еротично, За Кутията, Разказ

Напиши ми нещо!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Върни ме до:
Чете ми се:

Ако го направиш, ще ти напомням за ново съдържание. Въведи e-mail адреса си в полето долу, натисни бутона и после провери пощата си за потвърждаване. Няма да те спамя повече от веднъж седмично, обещавам.

Искаш ме за приятел?

Виж, поласкан съм, наистина. Засега обаче мога да ти предложа единствено да ме последваш на поне едно от изброените тук места:

1-facebook_logo 2-twitter_logo 4-instagram_logo 5-soundcloud_logo

Кратки хаотизми:
%d bloggers like this: