Тетрис (18+)

Добре. Добре, започваме. Само не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Спомни си упражненията с прасковата. Сега целуни гаджето си и се залавяй за работа.
Така, главата е под одеялото. Ужас. Топло е и нищо не се вижда. Как ще дишаш? Ами ако се задушиш?! Не, това са глупости. Няма да се задушиш. Тя може и да се отвие по някое време. Ти се отвиваш, например. Е, да, правиш го, за да гледаш, ама…
Разсейваш се! Разсейваш се, защото те е страх, страх те е, защото си тъпанар и си тъпанар, защото за толкова време, откакто редовно правите секс, чак сега ти е хрумнало да предложиш орална любов! Чакай, не е заради това – тъпанар си, защото го предложи предварително. Ако просто си беше държал езика зад зъбите, днес нямаше да се налага да правиш точно обратното. Добре де, по принцип не ти се налага, но тя го е очаквала вече две седмици и тази вечер ще разбере, че никога не си го правил и ще ти се смее! Трябваше да си затраеш, да посъбереш из Интернет някакви съвети за четене, да се поупражниш с прасковата колкото време искаш и накрая да изненадаш приятелката си. Две седмици определено не са достатъчни за тренировки на сухо! Можеше да е по-зле, предполагам. Извади страшен късмет, че не обръщаш внимание на календара и получи седмица в повече… пак се разсейваш!
Стига си слушал вътрешния си глас и давай по същество. Заиграй се малко; свали бельото ѝ бавно. Точно така. Внимавай да не я докосваш много, че ръцете ти са ледени. Не трябва да разбере, че се притесняваш. Намести се удобно и зацелувай бедрата ѝ. Не знаеш защо, ама по филмите го правят и там работи. Не по тези филми! Добре, добре, и по тези филми, но не е това идеята.
Е, браво! Гъделичкаш я! Уж обмисляше да я разкараш тази брада. Как така „само ще я обера с машинката“ ти се стори добър компромис? Виж какво стана сега! Ами ако беше отнесъл ритник? Хубаво, този път не се случи, ама запомни, че за следващия път ще се избръснеш гладко. Пъхни леко ръце под сгъвките на коленете ѝ и легни по корем, след което повдигни краката ѝ, за да може да ги отпусне върху раменете ти.
Така. Лице в лице с момента на истината. Може би не точно „в лице“, но идеята е ясна. Добре, просто помни стъпките. Стъпка първа: дъхни съвсем леко.
О, да! Стон! Започваш добре, започваш много, много добре. Сега давай смело към стъпка втора и я целуни изключително внимателно, защото вече ти е известно, че има гъдел.
Ха! Втори стон! А пък казват, че съветите в Интернет не ставали за нищо! Добре, стига си броял стоновете и мини към стъпка трета.
Мини към стъпка трета.
Всеки момент ще минеш към стъпка трета, нали?
Ах, ти, скапан пъзльо такъв! Хвана те шубето, знаеше, че ще стане така! Слушай, прекалено е късно да се отказваш. Не можеш само да сложиш масата и дотам; трябва да сервираш вечерята, а момичето сигурно се чуди защо още се бавиш в кухнята. Тя умира от глад, не я дръж в напрежение! Сервирай я тази вечеря веднага!
Ох! Какво се изненадваш бе, естествено, че ще те ритне! Тъпак с тъпака ти… Пак е добре, че още е малко срамежлива пред теб и нищо не ти казва. Приеми извинението ѝ и се връщай под одеялото. Нямаш право на повече грешки тази вечер. Хайде, легнал си, всичко си е наредено както преди. Втори дубъл, светлини, камера и действие!
Добре, преди малко като че ли започна твърде надъхано. Пробвай пак, но все едно опитваш нов сладолед за първи път – в началото използвай връхчето и постепенно стигни до целия език. Браво, това е съвсем друго нещо. Не обръщай много внимание на вкуса, в Интернет пишеше, че ще свикнеш бързо.
Я се чуй само! Тази жена не заслужава такова отношение. Да не би твоята пишка да има вкус на шоколад, че сега си тръгнал да се оплакваш? Не, на жените им е много по-трудно. Ти си нямаш работа с това, с което те си имат работа. Вече е повече от ясно, че те са стотици пъти по-смели от мъжете. Трябва си точно смелост, за да се съгласиш на това да налапаш пенис. Жените, които го правят, заслужават медал, а пък гълтащите заслужават два! Макар че не е задължително да мислиш толкова хетеронормативно. Да, значи повечето жени и някои мъже заслужават медалите, а ти отново се разсейваш бе! Заслушай се малко сега. Добре, пъшка си, не ти е казала да престанеш; дотук всичко е наред. Вземи да прокараш ръце по тялото ѝ, не трябва да концентрираш усилията си на едно място. Можеш да запретнеш тениската ѝ нагоре и да погалиш гърдите ѝ. Охо, ама това май много ѝ хареса!
Между другото, официално е решено: за всяка следваща свирка, която получиш, ще вършиш поне едно мило нещо за нея. Никога не си я карал да прави това, така е, но след тази вечер знаеш какво ѝ е коствала подготовката. Такъв силен стрес трябва да се ограничава. Приятелката ти е герой и ти ще се отнасяш към нея с възхищение!
Така, настъпи моментът за следващата стъпка. Потърси леко с език и… а, ето го. О, хич не се изненадвай колко си бърз. Никак не е трудно да откриеш клитора, когато в главата си имаш подробна карта на тялото ѝ, съставена от пръстите ти, а? Не е сега най-подходящият миг да се самохвалиш наум обаче; съсредоточи се изцяло върху задачата. Използвай връхчето на езика и редувай нежни облизвания с по-резки. Наляво, надясно, нагоре, надолу, абе почти като Тетрис е – въртиш във всички посоки, докато нещата не си дойдат на мястото. Хехе, като галиш зърната ѝ, все едно използваш геймпад!
Охо, усети ли това? Бедрата ѝ потръпнаха в синхрон със стененето ѝ! Мамооо, как само ѝ харесва! Направо ще се… не.
Не, не, не, не, не. Не! НЕ!
УЖАС! СПРИ ДА МИСЛИШ ЗА МАМА!!! ЗАЩО ИЗОБЩО ГО ПРАВИШ?!
Концентрирай се върху настоящето веднага! Ти си в леглото си с красива жена и я даряваш с удоволствие като прелюдия към още повече удоволствие. Тя е почти гола и… и в момента си сваля тениската, значи е съвсем гола! А това какво е? Ръцете ѝ! Това са ръцете ѝ, които придърпват главата ти към нея, защото си убийствено добър и на нея ѝ харесва да те усеща по този начин! Дори прокарва пръсти през косата ти!
Абе май и на теб ти харесва, забелязал ли си? Това, което ти пречи да си свалиш боксерките вече втора минута, в бизнеса се нарича ерекция. В кой бизнес ли? В секси бизнеса! Вдигни малко темпото. Отново прилича на Тетрис – постепенно забързваш, докато накрая евентуално не се чуят викове. Само дето Тетрис-виковете не са поради оргазъм. Е, поне ти не обичаш Тетрис чак толкова много.
Ето, и двамата сте голи. Минаваме към финалните стъпки. Плъзни нежно дясната си ръка надолу по тялото ѝ, а с лявата ръка подхвани дупето ѝ и го повдигни по-нагоре. Сега започни да галиш клитора ѝ с палец и пъхни езика си в нея. Ха, извика! Това със сигурност ѝ е харесало! Обаче на теб не ти е съвсем удобно така; прекалено ти е къс… не, не езикът, той си е добре. Ох, как се казваше тази ципичка под езика? Нещо с „ф“ беше… фринолеум? Майната му, няма значение как се казва, когато знаеш, че точно то те боли в момента. Прескочи към последната стъпка, там няма да се измъчваш толкова. Премести дясната си длан при лявата и внимателно засмучи клитора. Изчакай десетина секунди и започни да проникваш с палец във влагалището. Наблюдавай реакциите ѝ и според тях редувай бавното темпо с по-бързо, като лека-полека наблягаш все повече на бързото. Извършвай леки въртеливи движения с палеца, докато не го вкараш целия.
Ама как си я синтезирал всичката тази информация, дето я изчете през последните две седмици! Гордея се с теб, да знаеш! А и съдейки по ставащото над одеялото, и тя ще се гордее с теб, спор няма. Обаче нещо… нещо взе да става трудно да… трудно да…
О, не. Не можеш да дишаш! Краката на гаджето ти са се стегнали предоргазмено около врата ти; или ще те задушат до смърт, или ще строшат прешлените ти! Възможно ли е това всъщност? На кого му пука, не можеш да дишаш, а без кислород за мозъка не можеш да очакваш от него да разсъждава адекватно! Това е, ето така ще умреш. Заради едното лизане ще си отидеш преди да си ударил трийсетака и само ти ще си виновен за това, сексуален савант такъв!
Вече ти причернява пред очите, но не бива да се отказваш. Ако ще умираш тази вечер, поне гледай тя да те запомни за цял живот! Развърти тоя език като за последно и смени палеца с показалец. Ако има място, добави и средния пръст. Ето така. Разтърси я хубаво, че да си заслужава да отидеш към светлината в края на тунела… чакай малко, то наистина стана по-светло. Нещо се случва. Какво е това?
Отвива се? Тя се отвива! Но защо? Какво прави? Ама тя май иска да те гледа! Да върви по дяволите смъртта, искаш да живееш! Накарай я да свърши колкото може по-силно и тя направо ще те боготвори! Чуй я! Виж я! Усети как сама се движи по лицето ти! Всеки миг ще успее! Давай!
Още малко!
Още малко!!!
ОЩЕ МАЛКО!!!
ДАААААААААА!!!
Боже, най-накрая те пусна! Можеш да дишаш отново! О, прекрасен въздух! Колко е приятен сега, когато си го заслужил!
Само не допускай да се главозамайваш. Тоест, не допускай действително да ти се замае главата и да припаднеш. Дръж се на ниво и се усмихни, можеш да си позволиш и едно намигване. Ама виж как те награби незабавно! А пък ти толкова се притесняваше, че ще умреш там долу, що за глупости!
Е, по време на предварителното четене също така се тревожеше, че ще пръдне на брадичката ти, но за щастие успя да пренебрегнеш тази отвратителна мисъл по време на изпълнението и всичко се получи много по-добре, отколкото предполагаше. И на теб ти хареса, няма две мнения по въпроса. Сега пристъпи към главната атракция; там няма за какво да се безпокоиш. Тя, както изглежда, също бърза да започнете.
Излиза, че било съвсем като Тетрис – ако подготвиш всичко както трябва, накрая ще сложиш дългото парче на мястото му.
Advertisements
Относно

Ама какво, и тук ли трябва да пиша?! Че за какво си играх да попълвам страницата "За мен"?!

Tagged with: , , , ,
Публикувано в Еротично, За Кутията, Комично, Разказ

Напиши ми нещо!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Върни ме до:
Чете ми се:

Ако го направиш, ще ти напомням за ново съдържание. Въведи e-mail адреса си в полето долу, натисни бутона и после провери пощата си за потвърждаване. Няма да те спамя повече от веднъж седмично, обещавам.

Искаш ме за приятел?

Виж, поласкан съм, наистина. Засега обаче мога да ти предложа единствено да ме последваш на поне едно от изброените тук места:

1-facebook_logo 2-twitter_logo 4-instagram_logo 5-soundcloud_logo

Кратки хаотизми:
%d bloggers like this: