Списание (18+)

Внимание, внимание! Търся красиви жени, склонни да се снимат голи!
Спокойно, имам си причина, сега ще обясня. Беше си една съвсем спокойна и скучна вечер преди почти две години, когато бившият ми съквартирант и аз се заприказвахме за Хю Хефнър по повод това, че когато Хеф си отиде от този свят, никой няма да каже, че е отишъл на по-добро място. И така от дума на дума стигнахме до идеята за еротично списание, ситуирано в Студентски град.
Случайно се получи така, че точно днес той има рожден ден. Честит да му е и да се радва на много успехи от всякакво естество в живота! Тази идея е колкото моя, толкова и негова, аз само седнах да я развивам.
Имахме само три критерия за моделите, желаещи да станат част от списанието. Ще се снимат момичета над осемнадесет (ама разбира се), задължително студентки и по възможност живеещи в Студентски град, защото на фотографа няма да му се разкарва много, предполагам. По този начин ще се увеличи напливът на учащи от цялата страна към софийските ВУЗ-ове и вместо да бягат за образование в чужбина, ще подпомогнат положението в образованието поне във финансовия му аспект.
След десет секунди размисли стигнах до подходящо име и след доста проучване смятам, че съм готов със съдържанието на първия брой на списание „Студентска гръд!

„СТУДЕНТСКА ГРЪД“, бр. 1, септември 2015

Корица: Пищна студентка, застанала гола-голеничка на стълбите към Аула Магна в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“, неумело прикрила липсата си на всякакви дрехи с плакат с надпис #ПървиБрой в синьо.

Страница 2: Реклама на някакъв алкохол, може би? На Jameson, нека да е реклама на Jameson.

Страница 3: Официално обръщение към читателите на първия брой на „Студентска гръд“ от главния редактор (сиреч, от мен). Също така, кратко обръщение към читателите на първия брой на „Студентска гръд“ от главния фотограф и спортния журналист/кореспондент [името на бившия ми съквартирант е премахнато поради опасения, че очевидната сатира би могла да навреди на евентуалната му политическа кариера; тя, сатирата, сигурно е прекалено тънка, че да се улови от журналистите].

Страница 4: Там какво беше сега… главен редактор, графичен дизайн, такива глупости май. Ще го измисля дотогава.

Страница 5: Реклама на кола? На Голфа на Владо, защо не? Не знам какъв е, ама не ми дреме, а и Владо няма да прочете това, че да ме поправи.

Страница 6: Пак някаква реклама, ама този път може да е на нещо по-класно. Примерно някоя книжарница, чувам, че студентите четат понякога.

Страница 7: Съдържание, защото и такова трябва да има. Да приличаме малко на действителна публикация, все пак.

Страници 8-20: Секция „Лайфстайл“. Значи, повечето списания са си разделени на простотии като мода, автомобили, джаджи; схващате идеята. И тук ще има подобни неща, придружени с по някое и друго полушеговито подмятане или намигане към читателя, за да ни хареса. Между последните тенденции в носенето на анцуг и най-сполучливите часовници ментета като Casino и Coriental, ако ни се размине, можем да пуснем и една-две готварски рецепти. А, и поне две реклами, спонсорите са всичко.

Страница 21: Интимни съвети. По три-четири на брой, понеже българският мъж е опитен във всичко сексуално, пък и демографията ни е студенти, а те съвсем нищо няма да си признаят.

Страници 21-30: Фотосесия на студентка втори курс, специалност МИО в УНСС, застанала сред плодовете и зеленчуците във Фантастико, чувствено отхапваща от различни видове зарзават и отправяща сладострастен поглед към читателя.

Страница 31: Реклама на Mr. Pala Burger. Супер, сега ми се дояде хамбургер с плескавица. Там вече ми знаят поръчката още с влизането.

Страници 32-39: Секция „Автомобили“. Заглавия на публикациите: „Автобус 280: по-добър или най-добър избор?“; „Търсенето на перфектната зимна гума срещу изненадалия ни сняг“; „Кой, майка му стара, е онзи тъпак с оранжевото Ламборгини, дето едва не ме сгази през септември 2013-та?!“ и други.

Страници 40-45: Фотосесия на студентка трети курс в Медицински университет, само че не като медицинска сестра; тъй като сме в 21-ви век, тя ще бъде облечена/съблечена като лекар, за да промотираме равноправието между половете в професията.

Страници 46-53: Епизодична публикация на роман от главния редактор на „Студентска гръд“ с цел наподобяване на автори като Рей Бредбъри и Кърт Вонегът, които са публикували свои произведения в „Плейбой“. Барем взема, че го завърша навреме за петдесетия си рожден ден.

Страници 54-67: Цялата фотосесия на момичето на корицата. Интервю с нея. Би било готино, ако графичният дизайнер направи онова, дето откъсите от интервюто са по снимките. Не знам как се нарича това, но не ми пука. Имам цяло списание да сглобявам.

Страници 68-75: Интервю с кмета на Студентски град Тони Стораро: „Илиян е най-достойният ми заместник, Фики да се оправя сам!“

Страници 76-81: Секция „Култура“. Заглавия: „Предложения за най-горещите събития този месец“; „За кого да се оглеждаме на караоке-четвъртъците в Soundwave?“; „Новите псувни за сезона: покрай кои блокове да (не) минаваме в два и половина сутринта“. Реклама на Billa, че отдавна не сме имали реклами.

Страници 82-89: Фотосесия на студентка от Лесотехническия университет в магистърска програма „Ловно и рибно стопанство“; пушки, въдици и голо момиче – класическа комбинация за истинските ценители.

Страници 90-95: Рубрика „Спорт“. Заглавие на единствената публикация: „Гадните говеда или защо е тъжно да си левскар?“ – есе от двадесет хиляди думи, написано в пиянски изблици на заслепяващ гняв от нашия спортен журналист/кореспондент [името на съквартиранта ми е премахнато поради опасения, че отборните му пристрастия ще навредят на физическото му здраве, ако някой го познае и го срещне на улицата след десет вечерта, както и на моята репутация на човек, който не гледа, не играе и като цяло избягва всичко на тема футбол].

Страници 96-97: Рубрика „Хай Лайф“. Заглавия на публикациите не съм измислил, общо взето всички новини са като онази стара игра, нали се сещате, „кой, с кого, къде, с какво са облечени, какво правят, какво казват“.

Страница 98: Рубрика „Хумор“. Вицове и карикатури. Теми на вицовете: студентски, мръсни и студентски мръсни. Мъничка реклама на Лападунди. Имат яки гофрети, какво?

Страници 99-107: Фотосесия на студентка първи курс в Техническия университет, позираща пред разпънат на стената чертеж и предизвикателно прегърнала дървен линеал; разбиваме стереотипа за студентките от Техническия.

Страници 108-111: Снимки на студентки, изпратени в кастинг периода за намиране на корица за първия брой. За участничките ще се гласува на сайта на списанието, като победителката ще бъде на корицата на втория брой и с изцяло нова фотосесия, а за двете подгласнички ще се отдели място на страниците на втория брой.

Страници 112-114: Писма с благопожелания от родната преса и висшето общество.

Страница 115: Какво да очаквате в следващия брой. Някаква реклама, и аз вече не се сещам на какво да бъде. Сигурно на някой копирен център.

Гръб: Карта на павилионите в Студентски град, продаващи „Студентска гръд“.

Advertisements
Относно

Ама какво, и тук ли трябва да пиша?! Че за какво си играх да попълвам страницата "За мен"?!

Tagged with: , , , , ,
Публикувано в Комично, Разказ

Напиши ми нещо!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Върни ме до:
Чете ми се:

Ако го направиш, ще ти напомням за ново съдържание. Въведи e-mail адреса си в полето долу, натисни бутона и после провери пощата си за потвърждаване. Няма да те спамя повече от веднъж седмично, обещавам.

Искаш ме за приятел?

Виж, поласкан съм, наистина. Засега обаче мога да ти предложа единствено да ме последваш на поне едно от изброените тук места:

1-facebook_logo 2-twitter_logo 4-instagram_logo 5-soundcloud_logo

Кратки хаотизми:
%d bloggers like this: